Leffantekokurssi [12–16-vuotiaille]


Torstaisin 5.3.–16.4.2015 klo 17–19.30 kokoushuone 2, Malmitalo.

Oletko haaveillut lyhytelokuvan tekemisestä? Minkälainen elokuva sinua kiehtoo ja miksi? Leffa-kurssilla pääset tutustumaan moneen rooliin käsikirjoittamisesta ohjaamiseen ja näyttelemisestä kuvaamiseen ja elokuvan leikkaamiseen. Kaikki osaset musiikkia unohtamatta vaikuttavat lopputulokseen. Vierailemme myös Annantalossa tai Hapessa, josta voit varata editointiaikoja omiin projekteihisi jatkossa. Aiempaa kokemusta tai omia välineitä ei tarvita, mutta jokaiselle kerralle on tärkeää osallistua.
Ohjaajana Maria Lindström

Ilmoittaudu ja/tai kerro erityistoiveesi: koillispulssi@hel.fi / puh. 040 336 1361.

Tämän kurssin suunnitteli Jasmin Kristillisestä koulusta (ideasta suunnitelmaksi-tapaamiset).

Tsekkaa myös Lännen Pulssin leffajutut!