Toiminta

Löydät Pulssin toiminnan jaettuna Kurssit, Tapahtumat ja Muu toiminta – välilehtien alle. Toiminta on maksutonta ja avointa 12-18-vuotiaille nuorille (poikkeukset merkitty sisältöjen kohdalle).

  • Kurssien alta löytyvät useamman kerran kestävät kurssit sekä työpajat, joihin vaaditaan ennakkoilmoittautumiset. Syksyllä 2017 on luvassa muun muassa teatteri- ja lyhytelokuvakursseja, sateenkaarikerhoa, laneja ja yönutia sekä liikuntaa moneen makuun.
  • Tapahtumista löydät tämän kevään menneet tapahtumat, joita Pulssi on ollut tuottamassa. Syksyllä tiedossa on mm. Malmin Tubemiitti III. Suosittu miitti järjestetään Malmitalossa perjantaina 6.10.17.
  • Muu toiminta -osiosta löydät avointa toimintaa ja teemailtoja, joihin ei ole ilmoittautumista. Lisäksi osiosta löytyy erityistoimintaa, kuten alueen nuorisotalojen tarjoamia tapahtumia. Muusta toiminnasta löydät esimerkiksi monenmoiset tanssikurssit, kirjastojen lukupiirit ja erilaiset työpajat!

Voit tsekata kevään toiminnan Pulssin esitteestä tästä, ja syksyn uusi esite julkaistaan viimeistään elokuussa täällä. Syksyn 2017 esite on jo haettavissa Malmitalolta.