Nuoret tekemässä

TULOSSA:

Talvi lähenee, mutta Pulssin syke ei hidastu! Aurinkoisempia päiviä odotellessa Pulssi ja paikalliset nuoret pakertavat uusien tapahtumien, kurssien ja kerhojen parissa. Käynnissä olevien harrastustoimintojen lisäksi Pulssi kiertelee tuttuun tapaan kouluilla Ideaseinien ja Ideasta suunnitelmaksi-tapaamisten merkeissä, uusia harrastuskujeita ja vapaa-ajan toimintoja nuorten kanssa suunnitellen.

Tänä syksynä Pulssilla on jälleen tiedoss toimintaa moneen makuun. Huippusuositun Malmin Tubemiitin lisäksi tiedossa on tuttuja laneja, kursseja, kerhoja, työpajoja ja monenmoista muuta nuorten suunnittelemaa ja toteuttamaa ohjelmaa.

SYKSY 2017

Syksyllä 2017 nuoret ovat olleet tekemässä tai suunnittelemassa mm. seuraavia toimintoja

  • Malmin Tubemiitti vol 3
  • Teatterikurssi Malmilla
  • Tapanilan erän lajikokeilut
  • Kokkikerhoja Malmilla ja Tapanilassa

Lisäksi Pulssin loppusyksyyn sisältyy kosolti yönutia, syyslomatoimintaa, laneja ja monenlaisia taide- ja kulttuurikursseja. Chekkaa kaikki makeet tekemiset Pulssin esitteestä!

Myös menneinä vuosina Pulssin ohjelmistossa ovat näkyneet vahvasti nuorten toiveet, ideat ja hulluimmatkin haaveilut. Ideat ovat poikineet mittavia suurtapahtumia kuten Malmin Tubemiitit ja Malmin Megafestarit, mutta myös lukuisia tietokonelaneja, kulttuurikursseja ja liikuntaharrastuksia laidasta laitaan. Seinäkiipeilyä, kokkauskerhoja, eläintoimintaa, retkiä, kädentaitojen harjoittamista, futisturnauksia, laulamista, pelailua, tanssia breakista street danceen.. vain nuorten oma mielikuvitus on ollut rajana, kun nämä ovat luoneet Pulssin kanssa uusia ja innostavia vapaa-ajan harrasteita! Ja niin tulee toivottavasti olemaan jatkossakin 🙂