Ota yhteyttä

Uusi koordinaattori aloittaa kevään 2018 aikana.

koillispulssi@hel.fi

www.koillispulssi.munstadi.fi, Operaatio Pulssi Facebookissa ja Instagramissa

 

Itse palaan takaisin tapahtumatuottajaksi Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden tapahtumayksikköön, vuoden 2018 alusta.

Pulssia kiittäen,

Ilona Anttila

ilona.anttila@hel.fi

kulttuurituottaja/kulturproducent/cultural producer

 

On tehty yhdessä Malmin Tubemiittiä jo kolme kertaa 2015 sekä 2016, ja Rhymes & Flows -räppitapahtumat 2015 ja 2016, sekä Malmin Megafestarit 2016 ja Malmin päivä 2017! Olen nyt kolmatta vuotta Operaatio Pulssin koordinaattorina ja työvapaalla Nuorten tapahtumatuotannoista.

Olen koulutukseltani taiteen maisteri eli käynyt viimeksi opiskelemassa kulttuurituotannon ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon vuonna 2014. Nuorten kanssa olen tehnyt erilaisia projekteja vuodesta 1995 saakka niin kesätoimintojen, taidetyöpajojen, teatteriesitysten kuin muun nuorisotalotoiminnan kautta.

Intohimoni ovat nuorten itsensä tekemät tapahtumat, joita olen mahdollistamassa täällä Pulssissakin. Pulssin kautta toteutettujen kurssien ja työpajojen kautta nuoret oppivat erilaisia taitoja saavat uusia kavereita. Nauravat nuoret toiminnan keskellä saavat minut tyytyväiseksi ja kannustavat tekemään tätä työtä mitä teen!